torsdag 27. februar 2014

Spaghetti med chilireker og sitron


Middagen i går ble laget etter inspirasjon fra denne oppskriften på Trines matblogg. Jeg gjorde noen ørsmå endringer, men oppskriften er bortimot lik hennes. 

4 porsjoner spaghetti
2 fedd hvitløk
1 paprika
1 chili uten frø
4 ss rapsolje
300 g pillede reker
2 gode never ruccola
Skallet av 1,5 sitron

Kok spaghettien etter anvisningen på pakken. Finhakk hvitløk og chili, og skjær paprikaen i små biter. Stek på medium varme i rapsoljen i noen minutter. Trekk stekepannen til siden og tilsett reker og finrevet sitronskall. Ikke la rekene steke videre, da blir de til gummi! Vend blandingen inn i spaghettien når den er ferdig, sammen med 0,5 dl av pastavannet. Grovhakk ruccolaen og tilsett til slutt sammen med salt og pepper etter smak. Og selvfølgelig et godt dryss med parmesan!

Neste gang skal jeg tilsette en liten dæsj kremfløte istedenfor kokevannet fra pastaen. Men dette har jeg altså ikke prøvd enda, så det gjør du eventuelt på egen risiko. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar